Παναγιώτης Μανούρης: Η Νέα Ιωνία χρειάζεται ελπίδα, ανάπτυξη και πρόοδο… με όλους μαζί
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Παναγιώτης Μανούρης: Η Νέα Ιωνία χρειάζεται ελπίδα, ανάπτυξη και πρόοδο… με όλους μαζί

Ανοιχτή επιστολή προς τους συνδημότες του απευθύνει ο νικητής του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Νέας Ιωνίας, υποψήφιοςς δήμαρχος με την παράταξη Δημιουργία Αλληλεγγύη, Παναγιώτης Μανούρης.

Σε αυτήν, αφού επαναλαμβάνει μέρος των δεσμεύσεών του απέναντι στους συμπολίτες τους, δεσμεύεται ότι θα λειτουργήσει την επόμενη μέρα με πνεύμα συναίνεση και συνεργασίας, υπέρ όλων των κατοίκων του Δήμου.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Μανούρη:

Φίλες και Φίλοι, Ιωνιώτισσες και Ιωνιώτες

μας χωρίζουν μόλις λίγες ώρες από την επίσημη λήξη της προεκλογικής περιόδου και τις κάλπες της Κυριακής. Η πόλη διάλεξε ήδη τους δημοτικούς της συμβούλους: 15 για την παράταξη μας, τη Δημιουργία Αλληλεγγύη, από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Μας χαρίσατε μία ξεκάθαρη και έντιμη νίκη, με απόσταση 15 περίπου μονάδων από τον δεύτερο συνδυασμό. Αυτή την Κυριακή η κάλπη θα βγάλει δήμαρχο.

Καθένας μας ας αναλογισθεί τις ευθύνες του για το μέλλον της πόλης, της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας. Την Κυριακή έχουμε όλοι την ευκαιρία να δώσουμε ένα τέλος στην παρακμή και την απαξίωση της Νέας Ιωνίας.

Δεσμεύτηκα με πρόγραμμα, όραμα και σχέδιο να υλοποιήσω ένα άλμα ανάπτυξης για την πόλη. Στον αγώνα μου, 62 υπέροχοι άνθρωποι στάθηκαν στο πλευρό μου. Όλοι τους καταξιωμένοι για τη δράση τους στα κοινά. Ανάμεσά τους επιστήμονες, επαγγελματίες, νέοι με περγαμηνές και έμπειροι με διάθεση προσφοράς.

Αφήσαμε όλοι κατά μέρος όσα μας χώριζαν και γίναμε μία ισχυρή ομάδα. Σηκώσαμε τα μανίκια και φτιάξαμε ένα πρόγραμμα που θα δώσει ανάσα ζωής στην πόλη που ζούμε.

Η προσπάθειά μας ανταμείφτηκε με 10.000 και πλέον ψήφους. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Σεβασμό οφείλουμε και σε όσους στον πρώτο γύρο των εκλογών δεν μας στήριξαν. Η πόλη μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ και ο Δήμος πρέπει να εκπροσωπεί όλες τις τάσεις της κοινωνίας. Αυτό είναι Δημοκρατική αντίληψη. Η επόμενη μέρα θα απαιτήσει ευρύτερες συναινέσεις. Γιατί η πόλη ΠΡΕΠΕΙ να μας ενώνει κι όχι να μας διχάζει.

Μεθαύριο, ζητάμε για μία ακόμη φορά την ενθάρρυνση και την αποδοχή σας. Η Νέα Ιωνία χρειάζεται ελπίδα, ανάπτυξη και πρόοδο. Με πρόγραμμα, τεχνογνωσία και σύγχρονο σχεδιασμό. Είναι το καμάρι των Μικρασιατών προγόνων μας και πρέπει να ξαναγίνει πόλη αντάξια της ιστορίας και των ανθρώπων της.

Η ψήφος δεν εκβιάζεται. Δεν χαρίζεται και δεν αγοράζεται.

Η ψήφος ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ, γιατί είναι πράξη ευθύνης!

Αυτή την Κυριακή η επιλογή είναι δική σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet