«Βραδιές Κινηματογράφου 2020» για μικρούς και μεγάλους στη Νέα Ιωνία από 20 έως 31 Ιουλίου
Print Friendly, PDF & Email
Κινηματογράφος-Θέατρο

«Βραδιές Κινηματογράφου 2020» για μικρούς και μεγάλους στη Νέα Ιωνία από 20 έως 31 Ιουλίου

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας (ΟΠΑΝ) διοργανώνει από τις 20 έως 31 Ιουλίου 2020 πολιτιστικές εκδηλώσεις «Βραδιές Κινηματογράφου 2020» με κορυφαίες ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Οι προβολές των ταινιών θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ σε ένα ιδιαίτερο θερινό σινεμά στημένο στην καρδιά της Νέας Ιωνίας, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Κατά τη διάρκεια των προβολών θα τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Με αφορμή την προσεχή έναρξη των κινηματογραφικών προβολών, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου δήλωσε:

«Σας περιμένουμε στις “Βραδιές Κινηματογράφου 2020” που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Νέας Ιωνίας και ο ΟΠΑΝ από 20 έως και 31 Ιουλίου 2020 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

»Καλούμε τις φίλες και τους φίλους της έβδομης τέχνης να παρακολουθήσουν πολυβραβευμένες και παγκοσμίου βεληνεκούς καλλιτεχνικές δημιουργίες της μεγάλης οθόνης που προβάλλονται για πρώτη φορά στην πόλη μας.

»Ο Δήμος Νέας Ιωνίας έχει φροντίσει να σας εξασφαλίσει ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, άψογο ηχητικό αποτέλεσμα και έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο.

»Την τιμητική τους έχουν τα παιδιά της πόλης μας, τα οποία θα απολαύσουν ειδικές προβολές, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί.

»Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κινηματογράφος είναι ίσως η πιο σημαντική από όλες τις τέχνες για εμάς, όπως τόσο εύστοχα σημειώνει μια μεγάλη πνευματική μορφή της εποχής μας. Σας περιμένουμε!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet