Επιστρέφει από 13 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ Καραγκιόζη στη Ν. Ιωνία
Κινηματογράφος-Θέατρο

Επιστρέφει από 13 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ Καραγκιόζη στη Ν. Ιωνία

Ένας από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς θεσμούς του Δήμου Νέας Ιωνίας, το Φεστιβάλ Καραγκιόζη, επιστρέφει από τις 13 μέχρι 18 Σεπτεμβρίου 2021, με καθημερινές παραστάσεις και ζωντανή μουσική, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝ και τον Πανελλήνιο Σωματείο Θεάτρου Σκιών.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στις 7:30μ.μ. στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, δίπλα στον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει λαϊκή ορχήστρα με τους Κλέαρχο Κορκόβελο (κύμβαλο-τραγούδι), Νίκο Μήλα (βιολί-τραγούδι), Ηλία Ντάγγα (κιθάρα).

Το 9ο Φεστιβάλ Καραγκιόζη Νέας Ιωνίας είναι αφιερωμένο στη μνήμη του καραγκιοζοπαίκτη Σταμάτη Γενεράλη και στόχος είναι, με μια σειρά παραστάσεων σε καθημερινή βάση, να παρουσιαστούν μοναδικές στιγμές από το κατ’ εξοχήν λαϊκό θέατρο της Ελλάδος, προσφέροντας άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδό τους από τον χώρο, καθώς και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.

Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.

Το Πρόγραμμα των Παραστάσεων

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

  • Ο Καραγκιόζης Οδοντίατρος – Γιάννης Αθανασίου

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου

  • Η αρπαγή της Βεζυροπούλας – Σωκράτης Κοτσορές

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

  • Ο Λήσταρχος Πασαδόρος – Νίκος Μπαρμπούτης

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου

  • Ο Καραγκιόζης Κομπογιαννίτης Γιατρός – Κωνσταντίνος Ντούμπας

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

  • Ο Καραγκιόζης στη Χώρα των Δεινοσαύρων – Αλέξανδρος Μελισσηνός

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

  • Πρόλογος – Γιώργος Φωτειάδης
  • Ο Ξορκολόγος – Χρήστος Καλπουζάνης

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συντελεστές, καθώς και τους εργαζομένους του Δήμου μας για τη συνεργασία και τις προετοιμασίες, προκειμένου οι Ιωνιώτες κάθε ηλικίας να απολαύσουν εντυπωσιακές παραστάσεις και ένα αξέχαστο θέαμα» σχολιάζει σχετικώς η δήμαρχος, Δέσποινα Θωμαΐδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet