«Ευχαριστώ» Δ. Θωμαΐδου σε όσους στήριξαν τη βραδιά παραδοσιακής μουσικής «Από τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο»
Πολιτισμός

«Ευχαριστώ» Δ. Θωμαΐδου σε όσους στήριξαν τη βραδιά παραδοσιακής μουσικής «Από τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο»

Με αφορμή τη βραδιά παραδοσιακής μουσικής «Από τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο», την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας, η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου σημειώνει ότι «η αγάπη και η στήριξή σας μας δυναμώνουν ως δημοτική αρχή».

Ειδικότερα, η κ. Θωμαΐδου αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς,

Όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, καθώς και τη χορωδία του ΟΠΑΝ, τους εκλεκτούς καλλιτέχνες και όλους τους συντελεστές που μας χάρισαν μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, όπως και τους εργαζομένους του Δήμου μας για τη μεγάλη προετοιμασία και άψογη διοργάνωση.

Είχαμε ανάγκη μετά από πολύ καιρό να διασκεδάσουμε με παραδοσιακά τραγούδια από τη Μικρά Ασία και το Αιγαίο. Να απολαύσουμε τη χορωδία μας και τον εκλεκτό Βαγγέλη Σαραντίδη. Να ανταμώσουμε στον όμορφο και δροσερό χώρο του Παναιτωλίου μας. Να έρθουμε και πάλι κοντά!

Η αγάπη και η στήριξή σας μας δυναμώνουν ως δημοτική αρχή. Προχωράμε μαζί, ενωμένοι, με δύναμη και προοπτική. Μία προοπτική που ξεκινά από τις ρίζες μας, αποκτά δύναμη από τους όλους σας και γίνεται ένας μελωδικός δρόμος. Άλλωστε η Νέα Ιωνία μας έχει ρίζες σε όλες τις μεριές του Ελληνισμού και μια μικρή ιστορία από κάθε άκρη της Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet