Έναρξη εγγραφών για δημοτικά γυμναστήρια Παπάγου – Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Έναρξη εγγραφών για δημοτικά γυμναστήρια Παπάγου – Χολαργού

Από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τα Γυμναστήρια και τα Προγράμματα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμο, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Παπάγου – Χολαργού (ΔΟΠΑΠ).

Τα προγράμματα τα οποία θα λειτουργήσουν είναι: Χρήση οργάνων Γυμναστικής, Σουηδική – Αεροβική, Pilates, Ξιφασκία, Παραδοσιακοί Χοροί, Ποδόσφαιρο, Προετοιμασία εισαγωγής σε Σχολές (ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές και Αστυνομικές).

Στην τρέχουσα περίοδο θα λειτουργήσουν και διαδικτυακά προγράμματα για Σουηδική – Αεροβική και Pilates. Όσοι και όσες επιθυμούν να το δηλώσουν για να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής από τον δικό τους χώρο.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά 09:00-14:30 ως εξής:

α) Για το γυμναστήριο της Κοινότητας Παπάγου, στα γραφεία του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου (Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου) και
β) Για τα γυμναστήρια της Κοινότητας Χολαργού (Σύρου και Ξανθίππου), στα γραφεία του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου).

Τα ομαδικά προγράμματα γυμναστικής θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Αναλυτικά τα προγράμματα για όλα τα γυμναστήρια είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΔΟΠΑΠ.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή και συμμετοχή στα Προγράμματα Γυμναστικής είναι:

α. Προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης (από καρδιολόγο ή παθολόγο).
β. Καταθετήριο πληρωμής της ετήσιας συνδρομής από την τράπεζα (ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EURO BANK GR57 0260644 00006102 00161813).
Η τιμολόγηση των προγραμμάτων υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.dopap.gr/images/apof43.pdf
γ. Φωτογραφία τύπου ταυτότητας για την έκδοση της Κάρτας Μέλους.

Η έναρξη λειτουργίας των Γυμναστηρίων θα γίνει με την προϋπόθεση της τήρησης των κανόνων που προβλέπονται:

α) Στην ΚΥΑ υπ΄ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.33465/31.05.2020 και συγκεκριμένα στο άρθρο 16, (Κανόνες λειτουργίας των αθλητικών και ναυταθλητικών εγκαταστάσεων), και
β) Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (www.eody.gov.gr) για τη χρήση αποδυτηρίων μη υγειονομικών χώρων.
γ) Η καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης, για να τηρούνται οι αποστάσεις, με σχετικές οδηγίες, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΓΓ: https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet