Αναβαθμίζεται το γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου, στον Παπάγο
Αθλητισμός

Αναβαθμίζεται το γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου, στον Παπάγο

Υπεγράφη από τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου Παπάγου».

«Αφού ξεπεράσαμε τις χρονοβόρες διαδικασίες, ήρθε η ώρα να ικανοποιήσουμε ένα χρόνιο αίτημα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παπάγου» αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες και περιλαμβάνουν προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, προμήθεια και τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου, μεταλλικής κερκίδας, στεγάστρων αναπληρωματικών παικτών, στεγάστρου διαιτητών, αντλητικού συστήματος, ,συστήματος αυτόματου ποτίσματος αγωνιστικού χώρου, προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων LED, νέας περίφραξης.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική σύμβαση για το συγκεκριμένο έργο έχει υπογραφεί από τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού και τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Το έργο, κόστους 846.393,74 ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί κατά 800.000,00 ευρώ από την Περιφέρεια και το ποσό των 46.393,74 ευρώ θα καλυφθεί από πόρους του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet