Αναβαθμίστηκε ο χώρος ανοιχτού προπονητηρίου Τοξοβολίας στο αθλητικό κέντρο Χολαργού
Αθλητισμός

Αναβαθμίστηκε ο χώρος ανοιχτού προπονητηρίου Τοξοβολίας στο αθλητικό κέντρο Χολαργού

Το τμήμα Τοξοβολίας του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού ευχαριστεί τη δημοτική αρχή για τις βελτιώσεις στο προπονητήριο Τοξοβολίας, όπως ενημερώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι αθλητές της Τοξοβολίας είναι από τους λίγους τυχερούς που σε περίοδο πανδημίας μπορούσαν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους τηρουμένων των οδηγιών και πρωτοκόλλων της ΓΓΑ και της ομοσπονδίας.

Εν συνεχεία η διοίκηση του Συλλόγου σημειώνει τα εξής:

Οι αθλητές της Τοξοβολίας του ΓΑΣ Χολαργού είναι δυο φορές πιο τυχεροί, διότι αναβαθμίστηκε ο χώρος του ανοιχτού προπονητηρίου της Τοξοβολίας στο αθλητικό κέντρο Χολαργού, χώρο που παραχωρείται από τον ΔΟΠΑΠ.

Το Τμήμα Τοξοβολίας του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού ευχαριστεί τη δημοτική αρχή για τις βελτιώσεις στο προπονητήριο Τοξοβολίας. Οι αθλητές της Τοξοβολίας είναι από τους λίγους τυχερούς που σε περίοδο πανδημίας μπορούσαν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους τηρουμένων των οδηγιών και πρωτοκόλλων της Γ.Γ.Α. και της ομοσπονδίαςΟι αθλητές της Τοξοβολίας του ΓΑΣ Χολαργού είναι δυο φορές πιο τυχεροί, διότι αναβαθμίστηκε ο χώρος του ανοιχτού προπονητηρίου της Τοξοβολίας στο αθλητικό κέντρο Χολαργού, χώρο που παραχωρείται από τον ΔΟΠΑΠ.Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά, την δημοτική αρχή και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κον Μιχάλη Τράκα για την αναβάθμιση του συγκεκριμένου χώρου, που με δική του παρέμβαση κατασκευάστηκε τσιμεντένια Γραμμή Βολής (shooting line), η οποία θα καλυτερεύσει τις συνθήκες προπόνησης όλων των αθλητών/τριων της τοξοβολίας -μικρών και μεγάλων- να μην πατάνε σε λασπωμένο έδαφος κατά την προπόνηση τους και θα προσηλωθούν στον «στόχο» τους!!!Ακόμη τοποθετήθηκε συρματόπλεγμα για μεγαλύτερη ασφάλεια όλων των περιπατητών έτσι ώστε να μην εισέρχονται στο προπονητήριο της Τοξοβολίας.Καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων αθλητών και αθλητριών, προπονητή, διοίκησης και Δημοτικής Αρχής!!!Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος ΧολαργούΖακύνθου 2, Χολαργός 15562, Τηλέφωνο- Fax: 210-6522954, Κινητό: 6932664681, e-mail: [email protected], www.gas-holargos.gr

, χώρο που παραχωρείται από τον ΔΟΠΑΠ.

Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά, τη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Μιχάλη Τράκα, για την αναβάθμιση του συγκεκριμένου χώρου, που με δική του παρέμβαση κατασκευάστηκε τσιμεντένια Γραμμή Βολής (shooting line), η οποία θα καλυτερεύσει τις συνθήκες προπόνησης όλων των αθλητών/τριων της τοξοβολίας -μικρών και μεγάλων- να μην πατάνε σε λασπωμένο έδαφος κατά την προπόνηση τους και θα προσηλωθούν στον «στόχο» τους!

Ακόμη τοποθετήθηκε συρματόπλεγμα για μεγαλύτερη ασφάλεια όλων των περιπατητών έτσι ώστε να μην εισέρχονται στο προπονητήριο της Τοξοβολίας.

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων αθλητών και αθλητριών, προπονητή, διοίκησης και δημοτικής αρχής!

Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet