Α.Σ. Παπάγου: Πήρε δανεικό τον Ιάσερ Σάλεχ, ανανέωσε με Τζ. Γκάτζο και Κ. Ζώρζο
Αθλητισμός

Α.Σ. Παπάγου: Πήρε δανεικό τον Ιάσερ Σάλεχ, ανανέωσε με Τζ. Γκάτζο και Κ. Ζώρζο

Ο Α.Σ. Παπάγου ανακοίνωσε την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του καλαθοσφαιριστή Ιάσερ Σάλεχ από την Α.Ε. Ίκαρου Καλλιθέας.
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τους κ.κ. Δημήτρη Αγγελόπουλο και Γιάννη Βαλινδρά, καθώς και το νεοσύστατο Δ.Σ. του Ίκαρου Καλλιθέας, για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Ο Σάλεχ γεννήθηκε στις 30/9/1998, έχει ύψος 1,93μ. και παίζει γκαρντ – φόργουορντ.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Ιάσερ μίλησε στην επίσημη σελίδα του Α.Σ. Παπάγου στο facebook, δηλώνοντας:

«Νοιώθω μεγάλη τύχη και χαρά που θ’ αγωνιστώ τη φετινή σεζόν σε μία τόσο αξιόλογη ομάδα όπως ο Α.Σ. Παπάγου. Η διοίκηση του συλλόγου και ο κόουτς Σορώτος έχουν δημιουργήσει μια υποσχόμενη μπασκετική οικογένεια, στην οποία επικρατεί κλίμα εμπιστοσύνης, ομαδικότητας και αγωνιστικότητας. Εύχομαι κι εγώ, από την πλευρά μου, να συμβάλλω στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της κι ελπίζω ν’ ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της Α2 Εθνικής κατηγορίας, καθώς και γενικότερα στις προσδοκίες του Α.Σ. Παπάγου, που με εμπιστεύτηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κ. Σορώτο για την ευκαιρία που μου δίνουν, καθώς και τον Ίκαρο Καλλιθέας για τη στήριξη και την καλή συνεργασία που είχαμε, μέσα και έξω από τα παρκέ».

Επίσης, ο σύλλογος των Βορείων προχώρησε στην ανανέωση τις συνεργασίας του, για έναν ακόμη χρόνο, με τους Τζόε Γκάτζο και Κωνσταντίνο Ζώρζο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet