Εγκαίνια γηπέδου στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας»
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Εγκαίνια γηπέδου στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας»

Σε μια σεμνή τελετή έγιναν τα εγκαίνια του γηπέδου στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας», που λόγω της πανδημίας δεν τελέστηκαν με την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο περιλαμβάνει ταρτάν έξι διαδρομών, εγκατάσταση νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού και απορροής ομβρίων υδάτων, καθώς και νέα περίφραξη, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Πέτρος Καναβός από την Αγία Τριάδα Χολαργού και παρόντες ήταν ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο π. πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας, ο επίτιμος δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Βασίλειος Ξύδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Γιάννης Κεχρής, ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθηνών, Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ειρήνη Βεντουζά, Μιχάλης Τράκας και Μιχάλης Υφαντής, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, Θανάσης Αυγουρόπουλος, η πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αυγερινός, ο σύμβουλος της Κοινότητας Παπάγου Νικήτας Κεφαλογιάννης και εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού σε δήλωσή του αναφέρθηκε στους ανθρώπους που συντέλεσαν στη δημιουργία του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού και συγκεκριμένα στους:

  • Π. δήμαρχο Χολαργού Αντώνιο Πολύδωρα.
  • Επίτιμο δήμαρχο Χολαργού Χαράλαμπο Σκούρτη.
  • Π. δήμαρχο Χολαργού Δημήτριο Νικολάου.

Ακόμη, ο κ. Αποστολόπουλος ευχαρίστησε τους αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων, τους διευθυντές και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων βραβεύθηκαν:

  • Η Όλγα Βασδέκη, πρωταθλήτρια στίβου στο αγώνισμα του τριπλούν, µία από τις ελάχιστες αθλήτριες που έχουν πάρει μέρος τρεις φορές ( 1996, 2000, 2004 ) σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας μάλιστα καταφέρει να προκριθεί σε ισάριθμους τελικούς και έχοντας στο ενεργητικό της πολλές Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες επιτυχίες.
  • Ο Σπύρος Ανδριόπουλος, πρώην αθλητής του στίβου, ο οποίος έχει πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996, σε παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες με σημαντικές επιτυχίες. Είχε επίσης καταρρίψει δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ στα 10.000 μέτρα το 1983 σαν έφηβος και το 1987, ενώ το 1988 είχε καταρρίψει το ελληνικό ρεκόρ μαραθωνίου.
  • Ο Παύλος Μπασδέκης, αθλητής μεγάλων αποστάσεων, κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ, με τρεις συμμετοχές στον Σπάρταθλο, με πολλές συμμετοχές στον Μαραθώνιο της Αθήνας και σε άλλους Μαραθώνιους, στον Δρόμο Βουνού «Υμηττός», στον «Φειδιππίδειο Δρόμο» και σε πολλούς άλλους αγώνες.
  • Η ομάδα 4×100 Ανδρών του ΓΑΣ Χολαργού, τμήμα Στίβου, η οποία από το 2012 βρίσκεται στο βάθρο των νικητών στα πανελλήνια πρωταθλήματα και που πρόσφατα κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Ο Τάσος Δαμίρης, ο Γιάννης Ζαχαρίας, ο Γιώργος Λεκκός και ο Γιώργος Τσιρούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet