Με ψηλά το κεφάλι «αποχαιρέτισε» τη διοργάνωση του Κυπέλλου Μπάσκετ ο Παπάγος
Αθλητισμός

Με ψηλά το κεφάλι «αποχαιρέτισε» τη διοργάνωση του Κυπέλλου Μπάσκετ ο Παπάγος

Δεν τα κατάφερε απέναντι στο Ρέθυμνο ο Παπάγος και ηττήθηκε μέσα στο «σαλούν» με σκορ 81-62, «αποχαιρετώντας» τη διοργάνωση του Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών.

Οι Κρητικοί ήταν τα απόλυτα «αφεντικά» του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, ενώ επέδειξαν και μεγάλη ευστοχία στα τρίποντα, φθάνοντας με μεγάλη άνεση στην τελική επικράτηση.

Πάντως, παρά την ήττα, οι «στρατηγοί» καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους τους, αφού η ομάδα του Γιώργου Διαμαντοπουλου «κοίταξε στα ίσια μια δυναμική ομάδα της Α1 και την έκανε να καταλάβει ότι ο κεραυνός είναι έτοιμος να ακουστεί και πάλι δυνατά», όπως αναφέρει ο σύλλογος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κόσμος δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδά, ενώ «παλιοί και νέοι φίλοι της ομάδας μας χειροκρότησαν ένα πολύ παθιασμένο σύνολο, μια ομάδα παρέα, που έδειξε πως φτιάχτηκε για να κάνει πολύ σημαντικά πράγματα» αναφέρεται στην ίδια ανάρτηση.

Βίντεο με στιγμιότυπα από τον αγώνα

Δεκάλεπτα: 13-24, 31-45, 48-67, 62-81
Διαιτητές: Θεονάς, Τσώνος, Μαυρέλης

Παπάγου (Διαμαντόπουλος): Παπαζήσης 2, Κοντολάτος, Τρίχας 3 (1), Κυρίτσης 12 (1), Χρυσός 6 (1), Ρεγκούζας 6, Τσιτσιγιάννης 10 (1), Σωφρονάς 9 (1), Κώτσης 1, Καρακατσάνης, Μπασδέκης 15.
Ρέθυμνο (Ζιάγκος): Γκάρετ 3 (1), Ουίλιαμς 13 (2), Χριστοδούλου 5, Χότον 9, Κουρέπης, Μαραγκάκης 3 (1), Καμπερίδης 1, Γαρέζος 3, Χάρις 9 (3), Γκόρντον 3, Ραζής 6 (2), Φράνκαμπ 26 (6).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet