Ο Νίκος Σαργκάνης προπονεί τους μικρούς αθλητές του camp Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ο Νίκος Σαργκάνης προπονεί τους μικρούς αθλητές του camp Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Το αθλητικό Camp του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) του Δήμου Παπάγου – Χολαργού διανύει τη δεύτερη περίοδό του και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων και να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους. Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις και για το φετινό Camp είναι η παρουσία του Νίκου Σαργκάνη στα γήπεδα ποδοσφαίρου που διαχειρίζεται ο ΔΟΠΑΠ.

Ο διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής τερματοφυλάκων της UEFA Νικόλαος Σαργκάνης συνεργάζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον Οργανισμό και παρέχει τις γνώσεις του στα παιδιά που συμμετέχουν στα Camp του ΔΟΠΑΠ. Οι μικροί επίδοξοι αθλητές έχουν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο στα γήπεδα του Δήμου και να εκπαιδευτούν από τον πασίγνωστο προπονητή μαθαίνοντας τα μυστικά της μπάλας.

Ο Νίκος Σαργκάνης δήλωσε σχετικά:

«Βρισκόμαστε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του ΔΟΠΑΠ και προπονώ τα παιδιά με μεγάλη μου χαρά. Κατά τη διάρκεια του Camp όσοι συμμετέχουν στις προπονήσεις ποδοσφαίρου μαθαίνουν γενικά για την μπάλα αλλά και προπονούνται για τερματοφύλακες.

»Δεν αποσκοπούμε μόνο στην άθληση, αλλά στην ενστάλαξη σωστών αρχών και αξιών στα παιδιά, τα οποία πάντοτε έλεγα ότι αποτελούν το μέλλον και είναι μεγάλη μου απόλαυση να προπονώ τέτοιες ηλικίες. Οι επίδοξοι ποδοσφαιριστές ή τερματοφύλακες μαθαίνουν τι σημαίνει ομαδική δουλειά και να κυνηγούν μαζί έναν κοινό στόχο πάντοτε με το αίσθημα της άμιλλας, του συναγωνισμού και της ομαδικότητας. Ο αθλητισμός γενικά και όχι μόνο το ποδόσφαιρο κάνει τα παιδιά να κοινωνικοποιούνται και να σχηματίζουν καλές φιλίες.

»Ευχαριστώ θερμά σε αυτό το σημείο τον δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ, κ. Δημήτριο Οικονόμου, για την ευκαιρία αυτή που μου δίνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet