Πάνω από 80 παιδιά συμμετείχαν στο 1ο Xmas mini volley του Α.Σ. Παπάγου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Πάνω από 80 παιδιά συμμετείχαν στο 1ο Xmas mini volley του Α.Σ. Παπάγου

Ένα ξεχωριστό Κυριακάτικο απόγευμα έλαβε χώρα στο κλειστό του ΕΑΚ Παπάγου στις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, ο Α.Σ. Παπάγου διοργάνωσε το 1ο Χmas mini volley που περιλάμβανε αγώνες mini volley 3-3 για παιδιά δημοτικού (αγόρια και κορίτσια). Στους αγώνες συμμετείχαν ομάδες από τον ΕΑΟ Σπάτων, την Α.Ε. Αμπελοκήπων και τον (διοργανωτή) Α.Σ. Παπάγου.

Περισσότερα από 80 παιδιά ευχαριστήθηκαν για περίπου δύο ώρες παίζοντας βόλεϊ υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Μάλιστα στο τέλος υπήρξε το απαραίτητο σοκολατένιο κέρασμα στα παιδιά, αφήνοντας τους μια παραπάνω γλυκιά γεύση. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον Α.Σ. Παπάγου αφού μετά από αρκετά χρόνια λαμβάνει χώρα στο κλειστό του ΕΑΚ Παπάγου μια τέτοια σημαντική εκδήλωση σε επίπεδο ακαδημιών βόλεϊ.

Στόχος του συλλόγου είναι η εκδήλωση αυτή αφενός να θεσμοθετηθεί κι αφετέρου να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση του Α.Σ. Παπάγου ευχαριστεί τους συμμετέχοντες συλλόγους, το προπονητικό τιμ του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου και κυρίως την προπονήτρια ακαδημιών, Έλενα Μαυράκη, για την τεχνική καθοδήγηση της διοργάνωσης, τα παιδιά των μεγαλύτερων ομάδων του συλλόγου για την εθελοντική τους βοήθεια, καθώς και τους γονείς που συνέβαλαν στο να υλοποιηθεί η εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet