Τεστ Covid-19 σε αθλητές των σωματείων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού με πρωτοβουλία του ΔΟΠΑΠ
Αθλητισμός

Τεστ Covid-19 σε αθλητές των σωματείων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού με πρωτοβουλία του ΔΟΠΑΠ

Σήμερα (30/10) κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, διενήργησε προληπτικά, μοριακό έλεγχο για Covid-19 σε 80 αθλητές και αθλήτριες των σωματείων ΚΟΧ, ΑΚΟ Άρης Χολαργού, Α.Σ. Παπάγου, Α.Σ. Ολυμπιάδα Παπάγου, Ο.Φ. Χολαργού και σε εργαζόμενους στα γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης», όπως ενημερώνει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ, Θανάσης Αυγουρόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Αυγουρόπουλος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

«Ως πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ ευχαριστώ ιδιαίτερα τον περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής, Γιώργο Πατούλη, αλλά και τον συνδημότη μας περιφερειακό σύμβουλο και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωάννη Κεχρή, για την άμεση αποδοχή του αιτήματος μας για τη διενέργεια του προληπτικού μοριακού ελέγχου για Covid-19 σε αθλητές και αθλήτριες των σωματείων του Δήμου μας.

»Γίνονται προσπάθειες ώστε το συντομότερο δυνατόν να πραγματοποιηθούν προληπτικοί μοριακοί έλεγχοι για Covid-19 και σε άλλους αθλητές σωματείων του Δήμου μας».

Μετά το πέρας των μοριακών ελέγχων κορωνοϊού ο κ. Κεχρής δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα συνεχίσουν να συνδράμουν ενισχυτικά την εθνική προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας, με στοχευμένες δράσεις πρόληψης, για την υγειονομική θωράκιση των πολιτών της Αττικής και την προάσπιση της δημόσιας υγείας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet