Τρόφιμα για τον Ξενώνα Γυναικών «ΦΟΙΒΗ» συγκεντρώθηκαν στο 1ο Spring Mini Volley του Α.Σ. Παπάγου
Αθλητισμός

Τρόφιμα για τον Ξενώνα Γυναικών «ΦΟΙΒΗ» συγκεντρώθηκαν στο 1ο Spring Mini Volley του Α.Σ. Παπάγου

Την Κυριακή 15 Μαϊου στο Κλειστό Γυμναστήριο Παπάγου πραγματοποιήθηκε το 1ο Spring Mini Volley του τμήματος βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου.

Η διοργάνωση περιλάμβανε αγώνες mini volley 3-3 για παιδιά δημοτικού και συμμετείχαν αντιπροσωπευτικές ομάδες από την Α.Ε. Αμπελοκήπων, τον ΠΑΟ και τον διοργανωτή Α.Σ. Παπάγου. Όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν βόλεϊ παίζοντας χωρίς σκορ, μόνο με χρόνο, δοκιμάζοντας τις δεξιότητές τους, υπό την καθοδήγησή των προπονητών τους. Παράλληλα, ενημερώθηκαν για τη δραστηριότητα του Ξενώνα Γυναικών «ΦΟΙΒΗ» (Θεσσαλονίκης 22, Χολαργός) από την εκπρόσωπο του σωματείου Δανάη Μαργιόλη.

Ο Ξενώνας «ΦΟΙΒΗ» είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο. το οποίο φιλοξενεί κακοποιημένες μητέρες με τα παιδιά τους, χωρίς οποιαδήποτε κοινωνική, θρησκευτική ή άλλου είδους διάκριση. Το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου θέλοντας να τιμήσει τη γιορτή της μητέρας (8 Μαΐου) και να υπενθυμίσει τη σημαντικότητα του κοινωνικής ρόλου, στο πλαίσιο του 1ο Spring Mini Volley συγκέντρωσε είδη καθαρισμού και τρόφιμα τα οποία πρόκειται να παραδοθούν στον Ξενώνα.

«Ευχαριστούμε όλες τις οικογένειες που στήριξαν με την παρουσία και την προσφορά τους άλλη μια εκδήλωση του τμήματος βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου. Προσδοκία των ανθρώπων του τμήματος είναι τα παιδιά κι οι οικογένειες τους μέσα από τον αθλητισμό να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση σε τρέχοντα κοινωνικά ζητήματα. Γιατί ο αθλητισμός ως κατεξοχή συνεργατική δραστηριότητα, χάρη στον αντίκτυπο και την επίδραση που έχει οφείλει εκτός από καλούς αθλητές να αναδεικνύει κοινωνικά ευαισθητοποιημένους ανθρώπους, ιδιαίτερα στους πιο ευαίσθητους τομείς της κοινωνίας», αναφέρει ο Α.Σ. Παπάγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet