Αδικείται από την ισοπαλία με τον Αθηναϊκό ο Χολαργός
Αθλητισμός

Αδικείται από την ισοπαλία με τον Αθηναϊκό ο Χολαργός

Μπορεί να έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο του Αθηναϊκού ο Χολαργός, αλλά το τελικό αποτέλεσμα (2-2) αδικεί την προσπάθειά του, αφού θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο σε αυτήν την τέταρτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Οι παίκτες των «Βορείων» έδειξαν να αιφνιδιάζεονται από τους αντιπάλους τους, όταν στο 4ο λεπτό ο Νιούμαν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκαλαίου, αλλά συνήλθαν γρήγορα και βγήκαν μπροστά με πάθος αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που πέτυχαν στο 21΄ με τον Ρίζο. Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ομάδα του Χολαργού ήταν σαφώς ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και στο 65΄ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πλεμμένος έκανε την ανατροπή και πέρασε μπροστά στο σκορ. Με ανεβασμένη ψυχολογία, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν  να πιέζουν, έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά η «τραγωδία» παραμόνευε στην άμυνα, από λάθος της οποίας ο Πετριτάι στο 89΄ έδωσε την πάσα στον Χατζή κι εκείνος την έστειλε στα δίχτυα, «κλέβοντας» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο Χολαργός παραμένει «κολλημένος» στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 1 βαθμό.

Διαιτητές: Χρυσάφης, Ντάλλας-Δεληθοδωρής

Αθηναϊκός: Λιάπας, Κίλιας, Κορδογιάννης (69’ Χατζής), Βασιλάκης, Παπαγερίδης, Μοροσάνου, Νιούμαν (46’ Κρασώνης), Σούλας, Ταλαμπέκος (59’ Πετριτάι), Παριανός, Κιουτάκ.

Χολαργός: Σκαλαίος, Ζώης Σπ. (61’ Καζάκος), Κατσαρός, Ρίζος (46’ Σπυρόπουλος), Χρόνης, Λύρας, Καρράς, Τζέλη, Ρίζος, Πλεμμένος, Ντζαβίδας (77’ Ζώης Ν.).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet