3ος πανελλαδικά για το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής το 2019 ο ΓΑΣ Χολαργού
Αθλητισμός

3ος πανελλαδικά για το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής το 2019 ο ΓΑΣ Χολαργού

Ύστερα από την αξιολόγηση των σωματείων, που έγινε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στα ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί, ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος (ΓΑΣ) Χολαργού κατετάγη 3ος πανελλαδικά για το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής για το 2019, όπως αναφέρει η διοίκηση.

Ειδικότερα, το Δ.Σ. του ΓΑΣ Χολαργού αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

«Η χαρά όλων μας είναι πολύ μεγάλη για αυτήν την εξαιρετική επιτυχία του τμήματός μας που έρχεται ως επισφράγιση του υψηλού επιπέδου δουλειάς και των προσπαθειών που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση οι άρτια καταρτισμένες προπονήτριες του αγωνιστικού τμήματος. Χαιρόμαστε διπλά αφού αθλήτριές μας επιλέχτηκαν και ήδη πλαισιώνουν τις Εθνικές Ομάδες Ensemble Γυναικών και Νεανίδων στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που μας εμπιστεύονται, μας στηρίζουν και στηρίζουν και τις αθλήτριες σε όλα τα επίπεδα και τους εθελοντές και φίλους του Συλλόγου που αδιάκοπα μεριμνούν και προσφέρουν την βοήθειά τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δημοτική αρχή, τον ΔΟΠΑΠ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης» για τις προπονήσεις του τμήματος της Αγωνιστικής Ρυθμικής, καθώς και για την αρμονική συνεργασία των φίλων σωματείων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet