Δωρεάν αξιολόγηση μνήμης στο ΙΑΣΩ General
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Δωρεάν αξιολόγηση μνήμης στο ΙΑΣΩ General

Το Ιατρείο Άνοιας του ΙΑΣΩ General, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ (21 Σεπτεμβρίου), προσφέρει δωρεάν αξιολόγηση μνήμης και λοιπών νοητικών λειτουργιών.

Οι ασθενείς θα έχουν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΑΣΩ General, τη δυνατότητα να υποβληθούν σε ειδικά τεστ μνήμης ώστε να αξιολογηθούν οι γνωστικές τους λειτουργίες, καθώς και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τις διαταραχές μνήμης και τις μεθόδους διατήρησης ενός υγιούς και νεανικού εγκεφάλου. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους παράγοντες κινδύνου και τις στρατηγικές πρόληψης της άνοιας.

Η προσφορά ισχύει καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 6502960 (Δευτέρα – Παρασκευή, 9:00-15:00) για ορισμό ραντεβού από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η έγκαιρη και σωστή αξιολόγηση είναι πολύ σημαντική για τον ασθενή και τους οικείους του γιατί τους επιτρέπει:

  • Να ξεκινήσουν έγκαιρα φαρμακευτικές και μη φαρμακευτικές θεραπείες.
  • Να ενημερωθούν για τους τρόπους αποτροπής ή καθυστέρησης των συμπτωμάτων.
  • Να εκπαιδευτούν ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την καθημερινότητά τους.
  • Να μάθουν μεθόδους για να διατηρήσουν τις νοητικές τους λειτουργίες σε ικανοποιητικό επίπεδο παρά το πέρασμα των χρόνων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet