Ημερίδα «Επιχειρηματική Μετεπιβίβαση» στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ημερίδα «Επιχειρηματική Μετεπιβίβαση» στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεων GRBossible διοργανώνουν ημερίδα επιχειρηματικότητας με θέμα «Επιχειρηματική Μετεπιβίβαση».

Στη διάρκεια της ημερίδας o Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, θα αναπτύξει τον σχεδιασμό του Δήμου για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου και θα παρουσιάσει τις νέες χρήσεις γης όπως αυτές αποτυπώνονται στο πρόσφατο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού.

Επιπλέον, εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τις ευκαιρίες επιχειρηματικού μετασχηματισμού και ανάπτυξης που δημιουργούνται σε τοπικό κυρίως επίπεδο, εξετάζοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες κατά τις οποίες οι Έλληνες επιχειρηματίες σχεδιάζουν την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα με όραμα την υγιή ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στην ημερίδα θα παρευρεθεί ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος και θα απευθύνει σχετικό χαιρετισμό.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επιχειρηματίες και εν δυνάμει επιχειρηματίες, αυτοαπασχολουμένους, startups, συμβούλους επιχειρήσεων, συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, mentors επιχειρηματικότητας, στελέχη επιχειρήσεων και εν γένει σε ολόκληρο το επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός). Ώρα προσέλευσης 16:00.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 213 2002831 (κ. Μουντάκη, αρμόδια αντιδήμαρχος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet