Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού: H ασφάλεια των παιδιών μας είναι αδιαπραγμάτευτη
Κοινωνία

Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού: H ασφάλεια των παιδιών μας είναι αδιαπραγμάτευτη

Με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για τον τραυματισμό μαθητή σε εγκαταλελειμμένο κτήριο πίσω από το Γυμνάσιο και Λύκειο Παπάγου η Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού τονίζει μεταξύ άλλων ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι την οριστική και μόνιμη επίλυση του προβλήματος, ενώ ρωτά «γιατί καθυστέρησαν οι εργασίες περίφραξης του κτηρίου;».

Ειδικότερα, η Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού αναφέρει:

«Εύλογα μας δημιουργείται η απορία γιατί ο Δήμος δεν δημοσιοποίησε την αλληλογραφία με την εταιρεία νωρίτερα, παρά μόνο ύστερα από την παρέμβαση της Ένωσης Γονέων Παπάγου Χολαργού. Επίσης, κανείς δεν μας εξηγεί γιατί υπήρξε καθυστέρηση στην, προγραμματισμένη για τον περασμένο Μάιο, έναρξη εργασιών από πλευράς της εταιρείας με σκοπό να λυθεί το πρόβλημα. Στην ανακοίνωσή του, εξάλλου, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού δηλώνει ότι λόγω μη δικαιοδοσίας δεν μπορούσε να περιορίσει την πρόσβαση στο εν λόγω ημιτελές κτίσμα, ενώ λίγο παρακάτω δηλώνει ότι τώρα θα επιτρέψει την πρόσβαση για να γίνουν οι εργασίες.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν την ορθότητα της ανακοίνωσής μας, καθώς και το γεγονός πως όταν οι συλλογικοί φορείς των γονέων διεκδικούν τότε μόνο λαμβάνουν ενημέρωση και ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Εμείς οι γονείς απαιτούμε άμεσες λύσεις και θα συνεχίσουμε να αποδίδουμε τις ευθύνες που αναλογούν σε κάθε αρμόδιο. Λυπούμαστε πολύ που ο τραυματισμός μαθητή στάθηκε η αφορμή να επιταχυνθούν οι διαδικασίες που ήδη έπρεπε να έχουν γίνει.

Καλούμε όλους τους γονείς και τους συλλόγους γονέων να είναι σε ετοιμότητα ώστε να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση στην υλοποίηση του απολύτως απαραίτητου αυτού έργου. Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Και επειδή η αποστολή επιστολών από ένα γραφείο είναι πιο εύκολη, παραθέτουμε φωτογραφίες τόσο από την επίσκεψη αντιπροσωπείας μας, όσο και από την επιτόπια συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσής μας, την προηγούμενη εβδομάδα, για να είναι απολύτως κατανοητή η επικινδυνότητα από όλους. Θεωρούμε την επικείμενη περίφραξη ως ένα καθυστερημένο πρώτο βήμα και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την οριστική και μόνιμη επίλυση του προβλήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet