Έτοιμα τα σχολεία στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού να υποδεχτούν τους μαθητές στις 10/5
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Έτοιμα τα σχολεία στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού να υποδεχτούν τους μαθητές στις 10/5

Η αντίστροφη μέτρηση, για τη διά ζώσης λειτουργία των νηπιαγωγείων, των δημοτικών και των γυμνασίων, έχει ξεκινήσει και τα σχολεία στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές, σε καθαρούς και υγειονομικά ασφαλείς χώρους, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το προσωπικό καθαριότητας των σχολείων, με αυξημένο ωράριο εργασίας και με την πρόσληψη από τον Δήμο, τεσσάρων επιπλέον ατόμων, έχει ήδη φροντίσει για τον σχολαστικό καθαρισμό, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα οι σχολικές μονάδες είναι εξοπλισμένες με μάσκες και αντισηπτικά διαλύματα.

Επιπλέον, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, έχει φροντίσει για τη διενέργεια ελέγχων (test Covid-19) σε όλο το βοηθητικό προσωπικό των σχολείων (φύλακες και προσωπικό καθαριότητας), ώστε με ασφάλεια να επιστρέψουν στην εργασία τους, επισημαίνει η διοίκηση.

Οδηγίες από τη δημοτική αρχή για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία

Τη Δευτέρα 10 Μάϊου, μετά τα λύκεια, και οι υπόλοιποι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία με την επίδειξη του αποτελέσματος του αρνητικού self test.

Οι γονείς των ανήλικων μαθητών θα πρέπει να μπουν στην πλατφόρμα: https://self-testing.gov.gr/, να συμπληρώσουν τη σχολική κάρτα Covid-19 και να εκτυπώσουν το αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας Covid-19, οι γονείς των μαθητών μπορούν να παραλαμβάνουν το έντυπο και να το συμπληρώνουν χειρόγραφα, είτε από το γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είτε από την είσοδο του δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός), Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις παρακάτω ώρες:

  • 9:00 έως 14:00, από το γραφείο της Σχολικής Επιτροπής.
  • 14:00 έως 20:00 από την είσοδο του δημαρχείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet