Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για να υποδεχθούν τους μαθητές τη Δευτέρα 13/9
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για να υποδεχθούν τους μαθητές τη Δευτέρα 13/9

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκαν οι αναγκαίες εργασίες για τη συντήρηση των σχολείων του Δήμου.

Ειδικότερα, ο κ. Αποστολόπουλος σημειώνει σχετικώς:

«Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγιασμό έχει ξεκινήσει και τα σχολεία μας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές σε καθαρούς και ασφαλείς χώρους τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

»Σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας πραγματοποιήθηκαν οι αναγκαίες συντηρήσεις, επισκευές, προμήθειες και διαγραμμίσεις, ενώ έχει τοποθετηθεί έγκαιρα το προσωπικό καθαριότητας σε όλα τα σχολικά κτήρια και είναι πλήρως εξοπλισμένα με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό.

»Ευχόμαστε καλή και ασφαλή επιστροφή στα θρανία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας.

»Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου, Μιχάλη Τράκα, αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ποιότητας Ζωής και Παιδείας, Κατερίνα Γκούμα, πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Κοινότητας Χολαργού, Λίλα Σουρανή, πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και το προσωπικό του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, προκειμένου τη Δευτέρα να είναι όλα έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet