Έτρεξαν για τον αυτισμό στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού την Κυριακή 3 Απριλίου
Κοινωνία

Έτρεξαν για τον αυτισμό στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού την Κυριακή 3 Απριλίου

Εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών έτρεξαν την Κυριακή 3 Απριλίου στους δρόμους του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για τον αυτισμό και για τη στήριξη του τμήματος μπάσκετ «Champs» του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού, για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού και τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χολαργού.

Πρώτος στη διαδρομή των 10χλμ τερμάτισε ο Δημήτρης Ροντόπουλος με χρόνο 35:58 με τους Σωτήρη Γιανέλλη (37:46) και Άγγελο Ζήση (38:04) να ακολουθούν.  

Στις γυναίκες πρώτη έκοψε την κορδέλα του τερματισμού η Ζωή Κοτζιά με χρόνο 42:45, με τη Ζωή Χαρούπη να τερματίζει 2η σε 43:23 και την Ελισάβετ Αμπατζή 3η με (44:50).

Στον αγώνα των 5χλμ δόθηκε μάχη για το χρυσό με νικητή τελικά τον Χρήστο Φλόκα και σε απόσταση αναπνοής τους Μιχάλη Ρούτση (17:08) και Φώτιο Ριγόπουλο  (17:09).

Επίσης, στις γυναίκες στα 5χλμ χρυσή νικήτρια αναδείχτηκε η Αγγελική Τζώτζου με 19:58, δεύτερη η Μίνα Μπλάνα με 22:06 και στην τρίτη θέση τερμάτισε η Στεφανία Σαχίνογλου με 23:43.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ο Δήμος ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, το προσωπικό και κυρίως στους εθελοντές, για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης, ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κεχρή, για τη στήριξη της διοργάνωσης, καθώς και όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές.

«Η κατανόηση της διαφορετικότητας, η αποδοχή της ιδιαιτερότητας και η κατοχύρωση ισότιμων δικαιωμάτων και ίσων ευκαιριών στην υγεία, στην εκπαίδευση και στη ζωή γενικότερα αποτελούν δείγμα πολιτισμού και προόδου. Βούληση του περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη είναι η έμπρακτη στήριξη κάθε δράσης με ισχυρό κοινωνικό πρόσημο και η συμβολή στη μείωση φαινομένων κοινωνικού αποκλεισμού. Θα ήθελα, λοιπόν, να συγχαρώ τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο, τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους και τους εθελοντικούς φορείς, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες ενέργειες» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Κεχρής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet