Δίκτυο Πολιτών Χολαργού – Παπάγου: Η επιστολή του Π. Ζήκα προς τον υφ. Άμυνας για την τέως Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου
Κοινωνία

Δίκτυο Πολιτών Χολαργού – Παπάγου: Η επιστολή του Π. Ζήκα προς τον υφ. Άμυνας για την τέως Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου

Εν όψει της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού αναφοριά με το αίτημα των 144 κατοίκων για τη δυσμενή αλλαγή χρήσης της τέως Λέσχης Αξιωματικών Παπάγου, ο επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών Χολαργού – Παπάγου και δημοτικός σύμβουλος Περικλής Ζήκας δίνει στη δημοσιότητα την επιστολή που απέστειλε στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιά σχετικά με το ζήτημα.

Στην επιστολή του με τίτλο « Αλλαγή χρήσης του ακινήτου της τέως Λέσχης Αξιωματικών Παπάγου (από Εντευκτήριο – Λέσχη Αξιωματικών σε μπαρ – νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με άδεια εστιατορίου», ο κ. Ζήκας τονίζει, μεταξύ άλλων: «Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μου αναλογεί απέναντι στους συμπολίτες μου, ως Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου – Χολαργού, απευθύνομαι σε σας και ζητώ την παρέμβασή σας προκειμένου να διασωθεί/διαφυλαχθεί ο χαρακτήρας της
ευρύτερης περιοχής του Αγίου Γεωργίου Παπάγου, που κινδυνεύει από τις πρακτικές του Μετοχικού Ταμείου Στρατού και της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet