Δημιουργική Απασχόληση και Αθλητικό Camp από του… χρόνου στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Δημιουργική Απασχόληση και Αθλητικό Camp από του… χρόνου στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, με γνώμονα την προστασία της υγείας των παιδιών και των οικογενειών τους, ανακοινώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν για αυτό το καλοκαίρι τα προγράμματα της δημιουργικής απασχόλησης, καθώς και του Αθλητικού Camp του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ), σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και με επίσης ομόφωνη απόφαση του ΔΟΠΑΠ.

Οι αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και οι δραστηριότητες της δημιουργικής απασχόλησης, κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα διεξάγονται λόγω υψηλών θερμοκρασιών σε εσωτερικούς χώρους, σημειώνει ο Δήμος. Παράλληλα, όπως τονίζει, τα παιδιά έρχονται συχνά σε επαφή με τα ίδια υλικά και μοιράζονται τον ίδιο εξοπλισμό. Τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας είναι δύσκολο να τηρηθούν από μικρές ηλικιακές ομάδες χωρίς την επιτήρηση των γονιών, όταν μάλιστα τα συγκεκριμένα προγράμματα έχουν συνδυαστεί κυρίως με το παιχνίδι.

«Η ευθύνη που έχουμε τώρα να διαφυλάξουμε την υγεία των πολιτών κάνει ακόμα πιο επιτακτική τη σημασία του να βρεθούμε και πάλι μαζί το επόμενο καλοκαίρι, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπεύθυνη στάση καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet