Δημοτική Ιματιοθήκη αρχίζει να λειτουργεί στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δημοτική Ιματιοθήκη αρχίζει να λειτουργεί στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ξεκινά τη λειτουργία Δημοτικής Ιματιοθήκης, αποσκοπώντας στη συμπληρωματική υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού της πόλης.

Μέσω της Δημοτικής Ιματιοθήκης θα πραγματοποιείται δωρεάν παροχή παιδικών, εφηβικών και νεανικών ενδυμάτων (έως 25 ετών), παιδικών βιβλίων, σχολικών ειδών, ειδών βρεφανάπτυξης και λοιπών χρηστικών αντικειμένων καινούργιων ή μεταχειρισμένων (σε καλή κατάσταση), σε δημότες-κατοίκους του Δήμου Παπάγου Χολαργού.

Η Δημοτική Ιματιοθήκη θα στεγάζεται επί της οδού Βουτσινά 51 στον Χολαργό και δικαιούχοι μπορούν να είναι όλοι οι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών, καθώς και όλοι οι δημότες – κάτοικοι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού οι οποίοι αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, έπειτα από εισήγηση της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Δημοτικής Ιματιοθήκης, ο οποίος εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, τα προσφερόμενα είδη πρέπει να παραδίδονται σε κλειστές σακούλες οι οποίες θα περιέχουν ομοειδή υλικά (ξεχωριστά δηλαδή ο ρουχισμός, τα βιβλία και τα λοιπά είδη).

Τα προσφερόμενα είδη θα απολυμαίνονται και στη συνέχεια θα συσκευάζονται σε ατομικές συσκευασίες για να διατεθούν στους ωφελούμενους.

Η Δημοτική Ιματιοθήκη θα λειτουργήσει με τη σύμπραξη των Δημοτικών Υπηρεσιών, Εθελοντών και της ΜΚΟ ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ. Η λειτουργία της Ιματιοθήκης (συγκέντρωση ειδών και διανομή στους ωφελούμενους) θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 11:00 και από τις 14:00 έως τις 16:00. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 6533452 και 210 6545623.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet