Διαδικτυακή συνάντηση για τις μαθησιακές διαταραχές και το bullying από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού στις 14/1
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διαδικτυακή συνάντηση για τις μαθησιακές διαταραχές και το bullying από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού στις 14/1

Στο πλαίσιο του Κύκλου Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων με θέμα: «Προαγωγή της ψυχικής υγείας του παιδιού και του εφήβου», που υλοποιείται από το τμήμα Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού σε συνεργασία με την κ. Ελένη Λαζαράτου, καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής,   παιδοψυχίατρο, την Πέμπτη, 14/1 και ώρες 18:30-20:30 θα υλοποιηθεί η τρίτη διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Παρεμβάσεις στο σχολείο: Μαθησιακές διαταραχές και bullying», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «οι μαθησιακές διαταραχές εκδηλώνονται στην αρχή της σχολικής φοίτησης και επηρεάζουν με ποικίλους τρόπους την ζωή του παιδιού. Το bullying μορφή έχει σοβαρές άμεσες και μακρόχρονες συνέπειες».

Η βιντεοσκοπημένη ομιλία της κ. Λαζαράτου θα προβληθεί στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, επισημαίνει η διοίκηση.

Πληροφορίες: Γραφείο αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, κ. Μαρίας Αθανασάκου-Μουντάκη, τηλ. αριθμοί επικοινωνίας: 213 2002831, 213 2002893 & 69 44699587.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet