Δωρεά περιπολικού οχήματος στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου-Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεά περιπολικού οχήματος στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου-Χολαργού

Παραδόθηκε σήμερα, μέσω δωρεάς, στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου-Χολαργού ένα νέο και σύγχρονο περιπολικό όχημα.

Η δωρεά του περιπολικού προς το Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου-Χολαργού έγινε από κάτοικο του Δήμου, ο οποίος είχε την πρόθεση αρχικώς να κάνει μια δωρεά στον Δήμο, αλλά ο δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, τον προέτρεψε να δωρίσει ένα περιπολικό όχημα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, διαπιστώνοντας τις ανάγκες του τοπικού Τμήματος.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε με την προϋπόθεση το όχημα της ΕΛ.ΑΣ. να περιπολεί αποκλειστικώς στα όρια του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Κατά την τελετή παράδοσης, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Δήμου, αλλά κυρίως της Αστυνομίας, για την ασφάλεια στην περιοχή. Επισήμανε ότι ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού εφαρμόζει το δημοτικό πρόγραμμα «Ασφαλής Γειτονιά» από το 2016, επικουρώντας στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό το έργο της ΕΛ.ΑΣ. και εξέφρασε τη δεδομένη συμπαράσταση και υποστήριξη του Δήμου προς την ΕΛ.ΑΣ., με στόχο την ασφάλεια των πολιτών.

Ο αστυνομικός διευθυντής Βορειοανατολικής Αττικής, Δημήτρης Παντελής, ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού για την πρωτοβουλία του να μεριμνήσει για τη δωρεά του νέου περιπολικού προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ η διοικητής του Τμήματος, κ. Αθανασοπούλου, αναφέρθηκε στη στενή και καλή συνεργασία μεταξύ του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και του Δήμου στο πεδίο της πρόληψης και της καταστολής της παραβατικότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet