Δ. Οικονόμου: Να σταματήσει η ρύπανση της περιοχής Αγίας Σκέπης στον Παπάγο από απερίσκεπτους πολίτες
Κοινωνία

Δ. Οικονόμου: Να σταματήσει η ρύπανση της περιοχής Αγίας Σκέπης στον Παπάγο από απερίσκεπτους πολίτες

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Ανακύκλωσης Κοινότητος Παπάγου, Δημήτρης Οικονόμου, με αφορμή την ρύπανση που προκάλεσαν απερίσκεπτοι πολίτες στην περιοχή της Αγίας Σκέπης, απευθύνει κάλεσμα στην ευρύτερη κοινωνία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

Ειδικότερα, ο κ. Οικονόμου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Σκέπης, δυστυχώς ελάχιστοι απαίδευτοι και παραβατικοί συμπολίτες μας ρύπαναν με πλαστικά, γυάλινα μπουκάλια, πλαστικές σακούλες, χάρτινα κουτιά, το όμορφο και φροντισμένο περιβάλλον της περιοχής.

Άμεσα η υπηρεσία καθαριότητας της κοινότητας Παπάγου, καθάρισε και αποκατέστησε το περιβάλλον.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους συνδημότες μας που μας βοηθούν με τη συμπεριφορά τους να κρατάμε την πόλη μας καθαρή και φροντισμένη, καθώς και εκείνους που καλοπροαίρετα μας ενημερώνουν για τα σημεία που υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης, θέλουμε να παρακαλέσουμε τους ελάχιστους που δεν σέβονται το πράσινο και τον κοινόχρηστο χώρο, πριν ξαναπετάξουν σκουπίδια, να αναλογιστούν το παράδειγμα που δίνουν στα παιδιά τους, καθώς και τον κάματο των υπαλλήλων του Δήμου που υποχρεούνται καθημερινά κάτω από υψηλές θερμοκρασίες να μαζεύουν σκουπίδια που θα μπορούσαν με μια απλή κίνηση να βρίσκονται στους γύρω υπάρχοντες κάδους!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet