Εκδήλωση με θέμα «Μία γυναίκα χίλια πρόσωπα» στον Χολαργό στις 9/5
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εκδήλωση με θέμα «Μία γυναίκα χίλια πρόσωπα» στον Χολαργό στις 9/5

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού προσκαλεί τους πολίτες στην εκδήλωση με θέμα «Μία γυναίκα, χίλια πρόσωπα», με ομιλητή τον Θάνο Ασκητή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου, στις 19:00, στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός). Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

O δρ. Θάνος Ε. Ασκητής είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικευόμενος στην Νευρολογία και την Ψυχιατρική. Έχει εκπαιδευτεί ως θεραπευτής των διαπροσωπικών σχέσεων και της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Είναι διδάκτωρ Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητής Ψυχιατρικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (EUC). Διατελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και Διεθνές μέλος της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (APA). Επιπλέον, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής (ESSM) και της Διεθνούς Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής (ISSM). Είναι Διευθυντής του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας από το 1994 έως και σήμερα, ασκώντας ενεργά την κλινική Ψυχιατρική.

Επιμέλεια εκδήλωσης: Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet