Η. Αποστολόπουλος: Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ήταν πιο έτοιμος από πολλούς άλλους για την προσχολική αγωγή
Κοινωνία

Η. Αποστολόπουλος: Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ήταν πιο έτοιμος από πολλούς άλλους για την προσχολική αγωγή

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ξεκίνησε στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και η δίχρονη προσχολική αγωγή και εκπαίδευση, όπου τα παιδιά από την ηλικία των τεσσάρων ετών φοιτούν στα νηπιαγωγεία.

Η δημοτική αρχή, με τη συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου, φρόντισε έγκαιρα και εξασφάλισε σχολικές αίθουσες και όχι αίθουσες προκάτ, όπως συμβαίνει στους περισσότερους Δήμους της Αττικής, σε κάποιους από τους οποίους μάλιστα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα μαθήματα, σημειώνει ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος.

Στην Κοινότητα Παπάγου δημιουργήθηκαν δύο παραρτήματα προνηπίων και νηπίων. Το παράρτημα του 1ου Νηπιαγωγείου Παπάγου, στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτήριο, το οποίο αγόρασε πρόσφατα ο Δήμος, επί της οδού Αναστάσεως 92 και το παράρτημα του 2ου Νηπιαγωγείου Παπάγου, στην οδό Μπλέσσα 24, όπου μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως παιδικός σταθμός.

Στην Κοινότητα Χολαργού, το 3ο Νηπιαγωγείο Χολαργού και παράρτημα του 5ου Νηπιαγωγείου, λειτουργούν στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Ναυαρίνου 19, το οποίο μίσθωσε πρόσφατα ο Δήμος.

«Έτσι η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας και τα παιδιά μας φοιτούν σε ευχάριστο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον, ώστε να περάσουν όμορφα, τα πρώτα αυτά χρόνια της μαθητικής τους ζωής» καταλήγει ο δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet