Η Δημοτική Συγκοινωνία Παπάγου-Χολαργού διαθέσιμη για πρώτη φορά στους χάρτες Google
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Δημοτική Συγκοινωνία Παπάγου-Χολαργού διαθέσιμη για πρώτη φορά στους χάρτες Google

Από τον Μάρτιο 2021, τα δεδομένα της δημοτικής συγκοινωνίας Παπάγου-Χολαργού είναι για πρώτη φορά διαθέσιμα στους χάρτες Google (https://www.google.com/maps), όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι δημότες μπορούν πλέον να προγραμματίσουν μια διαδρομή, μέσω της εφαρμογή των χαρτών Google, μέσω υπολογιστή ή κινητού, και οι χάρτες θα λαμβάνουν αυτόματα υπόψιν τα διαθέσιμα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας, όπως συμβαίνει και με άλλα μέσα, παραδείγματος χάριν με τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ.

Το έργο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία και με προσφορά της AETHON Engineering (https://aethon.gr/gr/). Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού είναι ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα με αυτή την υπηρεσία, ήτοι τα δημοσιευμένα δρομολόγια στους χάρτες της Google, επισημαίνει η διοίκηση.

Εντός του 2021, θα συμπεριληφθούν και δεδομένα πραγματικού χρόνου (πραγματική θέση λεωφορείου, ανανεωμένα δρομολόγια), όλα μέσα από τους χάρτες της Google, γεγονός που θα διευκολύνει την κίνηση των δημοτών και τον προγραμματισμό ταξιδιών και θα προωθήσει την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών και δεδομένων του Δήμου, καταλήγει η δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet