«Ιδιαίτερη προσοχή» συνιστά στους πολίτες ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

«Ιδιαίτερη προσοχή» συνιστά στους πολίτες ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού

Η νύχτα ήταν πολύ δύσκολη για το προσωπικό του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, που συνεχίζει να εργάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, προκειμένου να περιορίσει τις επιπτώσεις από την κακοκαιρία «Μήδεια», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από χθες το βράδυ στις 21:00 τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας επιχειρούν, ρίχνοντας αλάτι και καθαρίζοντας δρόμους, ωστόσο η χιονόπτωση συνεχίζεται.

Άλλο ένα πρόβλημα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το προσωπικό, είναι η πτώση κλαδιών από μεγάλα δέντρα σε αρκετά σημεία της πόλης, επισημαίνει η διοίκηση.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού συνιστά στους πολίτες να μη μετακινηθούν εάν δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη.

Η δημοτική αρχή υπενθυμίζει στο κοινό την ισχυρή σύσταση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας οι κάτοικοι να μην προβούν σε οποιαδήποτε μετακίνηση, που μπορούν να αποφύγουν ή να αναβάλλουν για αργότερα.

Επίσης, η διοίκηση ενημερώνει ότι:

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το εμβολιαστικό πρόγραμμα σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει στις 10:30. Οι πολίτες που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό από τις 8:00 έως τις 10:30 θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους.

Η αστική και δημοτική συγκοινωνία δεν λειτουργούν, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή η οποία συνιστά σε όσους πολίτες βγουν να χαρούν το χιόνι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς και να μην περνούν κάτω από μεγάλα δέντρα.

Σε περίπτωση ανάγκης επικοινωνήστε με:

  • Τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Πετράκη, τηλ.: 69 51780959
  • Tον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιώργο Θεοχάρη, τηλ.: 69 58607005.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet