Κανονικά λειτουργούν τη Δευτέρα 18/1 δημοτικά σχολεία και παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Κανονικά λειτουργούν τη Δευτέρα 18/1 δημοτικά σχολεία και παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Παπάγου-Χολαργού θα λειτουργήσουν κανονικά τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή, παρά την επιδείνωση του καιρού που αναμένεται από απόψε (17/1) το βράδυ.

Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκεται σε επιφυλακή και σε περίπτωση που χρειαστεί θα ρίξουν αλάτι έξω από τις εισόδους όλων των σχολείων και των παιδικών σταθμών. Επίσης, με τη συνεργασία των διευθυντών και των προϊσταμένων, η θέρμανση θα είναι σε λειτουργία αρκετές ώρες πριν το άνοιγμα των σχολείων και των παιδικών σταθμών.

Σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα είναι πολύ πιο έντονα από τις προβλέψεις της ΕΜΥ, θα βγει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και στη σελίδα Facebook, καθώς και θα ενημερωθούν οι διευθυντές των σχολείων και το προσωπικό του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής, το αργότερο έως τις 07.00 το πρωί της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου.

Ο Δήμος συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet