Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου – Χολαργού: Η δημ. Αρχή άφησε χωρίς θέρμανση τα σχολεία Α/βάθμιας Εκπαίδευσης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου – Χολαργού: Η δημ. Αρχή άφησε χωρίς θέρμανση τα σχολεία Α/βάθμιας Εκπαίδευσης

Ότι η δημοτική αρχή Παπάγου – Χολαργού άφησε χωρίς θέρμανση τα σχολεία της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου – Χολαργού.

Η παράταξη επισημαίνει ότι η δημοτική αρχή Παπάγου – Χολαργού άφησε απλήρωτη τη ΔΕΠΑ η οποία έκοψε την παροχή φυσικού αερίου στα σχολεία.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Για την απαράδεκτη ενέργεια του Δήμου Παπάγου – Χολαργού να αφήσει χωρίς θέρμανση τα σχολεία της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης

Για άλλη μία χρονιά και στον Δήμο μας οι γονείς που έχουν παιδιά στην Α/βάθμια Εκπαίδευση (Δημοτικά – Νηπιαγωγεία) καλούνται να αντιμετωπίσουν πρωτοφανείς καταστάσεις σε σχέση με τα σχολικά κτήρια. Σαν να μην έφτανε η έλλειψη σχολικών αιθουσών, οι κακές συντηρήσεις, ήρθε να προστεθεί και η έλλειψη θέρμανσης στα σχολεία.

Η Α/βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου άφησε απλήρωτη(!!!) τη ΔΕΠΑ, με αποτέλεσμα η τελευταία να κόψει το φυσικό αέριο και να σφραγίσει τα ρολόγια των παροχών.

Και αυτό βέβαια συνέβη χωρίς καμία ειδοποίηση στους γονείς που καλούνται τώρα να στείλουν τα παιδιά τους στο κατά τα άλλα Δημόσιο και Δωρεάν σχολείο με κίνδυνο να αρρωστήσουν.

Η δημοτική Αρχή έχει τεράστια ευθύνη για αυτή την κατάσταση. Σε ένα Δήμο που διατείνεται ότι έχει πλεόνασμα 7.500.000,00 ευρώ που για να δημιουργηθεί πληρώνουμε όλοι μας φόρους, δημοτικά τέλη, είναι απαράδεκτο να μην πληρώνεται το Φυσικό Αέριο στα σχολεία.

Ευθύνη, όμως, έχουν και οι κυβερνήσεις, τόσο η τωρινή (Ν.Δ.) όσο και η προηγούμενη (ΣΥΡΙΖΑ) που έχουν καταστήσει δημόσιες επιχειρήσεις που έχουν φτιαχτεί με τα λεφτά του ελληνικού λαού, όπως η ΔΕΠΑ, να λειτουργούν με τα περίφημα ιδιωτικό-οικονομικά κριτήρια. Ποια είναι αυτά τα κριτήρια;

Αν δεν πληρώσεις δεν έχεις θέρμανση. Ακόμα και όταν πρόκειται για σχολεία!

Αυτή λοιπόν είναι η κανονικότητα που ευαγγελίζονται. Οι γονείς και τα παιδιά «χρήστες υπηρεσιών» εκπαίδευσης, ο Δήμος «πελάτης» στη ΔΕΠΑ κ.ο.κ. Και οι ανάγκες μας στο περιθώριο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Παπάγου – Χολαργού καλεί όλους τους γονείς σε παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου ώρα 09:00 στο δημαρχείο, και απαιτεί την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου – Χολαργού

Ο επικεφαλής Ρεκλείτης Αντώνης,

Ο δημοτικός σύμβουλος Ρεμούνδος Γεώργιος,

Η τοπική σύμβουλος Χανιά Πηνελόπη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet