«Μαθαίνω την ελπίδα»: Διανομή σχολικών ειδών την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Μαθαίνω την ελπίδα»: Διανομή σχολικών ειδών την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Ο επιτυχημένος θεσμός του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας και Εθελοντισμού του Δήμου Παπάγου – Χολαργού «Ντύνω την ελπίδα» επεκτείνεται σε μια καινούργια δράση με τίτλο «Μαθαίνω την ελπίδα», με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών και Γυμνασίων του Δήμου.

Μια δράση με σκοπό, όπως τονίζει ο Δήμος, τη διευκόλυνση των οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες για την εξασφάλιση των σχολικών ειδών των παιδιών τους, καλλιεργώντας ταυτόχρονα σε όλους τους μαθητές το πνεύμα της προσφοράς και αλληλεγγύης.

Τα 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία Χολαργού, 1ο 2ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία Παπάγου, 1ο Γυμνάσιο Χολαργού και 1ο Γυμνάσιο Παπάγου συγκέντρωσαν πολλά σχολικά είδη.

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο (Περικλέους 55, Χολαργός) εκδήλωση διανομής των συγκεντρωθέντων ειδών, παρουσία της δημοτικής Αρχής, των διευθυντών των σχολείων και των εκπροσώπων των συλλόγων γονέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet