Μαθητές και καθηγητές έδωσαν χρώμα και ζωντάνια στην περίφραξη του σχολικού συγκροτήματος του Γυμνασίου-Λυκείου Παπάγου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μαθητές και καθηγητές έδωσαν χρώμα και ζωντάνια στην περίφραξη του σχολικού συγκροτήματος του Γυμνασίου-Λυκείου Παπάγου

Ολοκληρώθηκε η εικονογράφηση της εξωτερικής περίφραξης του σχολικού συγκροτήματος του Γυμνασίου-Λυκείου Παπάγου, ένα υπέροχο έργο το οποίο υλοποίησαν μαθητές της σχολικής μονάδας, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Βασιλικής Κεχαγιόγλου, καθώς και της μητέρας μαθητή, της Βίκυς Λεκάτου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Παπάγου στηρίχθηκε από τον δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο και την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Λίλα Σουρανή.

Στην ευχαριστήρια επιστολή του ο Σύλλογος αναφέρει:

Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο, καθώς και την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας κα Λίλα Σουρανή, για την αμέριστη βοήθεια που μας προσέφεραν σε ό,τι και αν χρειάστηκε για την ολοκλήρωση του έργου. 

Τονίζεται ότι στην εικονογράφηση της εξωτερικής περίφραξης του σχολείου μας συμμετείχε μεγάλος αριθμός μαθητών όλων των τάξεων του Γυμνασίου, καθώς και μαθητές του Λυκείου, δίνοντας τις ιδέες τους και αφήνοντας το στίγμα τους σε ένα έργο που ανήκει σε όλους τους δημότες. 

Το συγκεκριμένο έργο, για πρώτη φορά, με χορηγία της Σχολικής Επιτροπής, έχει περαστεί εξ’ ολοκλήρου με ειδικό προστατευτικό υλικό (antigraffiti), με σκοπό τη διαφύλαξη του από τυχόν φθορές και σεβόμενοι την εργασία καλλιτεχνών και παιδιών. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet