Με τις μαθητικές παρελάσεις σε Παπάγο και Χολαργό ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί του ΟΧΙ στον Δήμο
Κοινωνία

Με τις μαθητικές παρελάσεις σε Παπάγο και Χολαργό ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί του ΟΧΙ στον Δήμο

Με τις μαθητικές παρελάσεις στις Κοινότητες Παπάγου και Χολαργού ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης και η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή, η γενική γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Αθηνά Καλύβα, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ο γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Αθανάσιος Στάβερης, ο Ταξίαρχος κ. Κουρουμάνης, εκπροσωπώντας τον ΑΓΕΕΘΑ, ο συνταγματάρχης κ. Κώστογλου εκπροσωπώντας τον ΑΓΕΣ, ο διοικητής του Στρατηγείου Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου κ. Μπολάνης, εκπροσωπώντας τον ΑΓΕΝ, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Κεχρής, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Παπάγου – Χολαργού κ. Καλαμίδας, ο επίτιμος δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Βασίλης Ξύδης κ.ά.

Ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις της Κοινότητας Παπάγου, ενώ στην Κοινότητα Χολαργού εκπροσωπήθηκε από την αναπληρώτρια δημάρχου, αντιδήμαρχο Βίκυ Νικάκη.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησαν ο κ. Στέφανος Καβαλλιεράκης, ιστορικός και διευθυντής του μουσείου της πόλεως των Αθηνών, στην Αγία Σκέπη Παπάγου και η διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, Αναστασία Τζήκα, στην Παναγία Φανερωμένη Χολαργού, ενώ τελετάρχες ήταν η κ. Λίλα Σουρανή, στου Παπάγου και ο κ. Ευάγγελος Θωμόπουλος, στον Χολαργό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet