Ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στα Τοπικά Ιατρεία Χολαργού
Κοινωνία

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στα Τοπικά Ιατρεία Χολαργού

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της «AstraZeneca» στο εμβολιαστικό κέντρο Χολαργού που στεγάζεται στα Τοπικά Ιατρεία Χολαργού στην Λ. Μεσογείων 250, στο ύψος της οδού Φανερωμένης (τηλ. αριθμός επικοινωνίας: 210 6519271), όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και η πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ, κ. Χρύσα Παρίση είχαν επισκεφθεί το κέντρο, ξεναγήθηκαν στους χώρους από την διευθύντρια κ. Αθηνά Ναστάτου και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο κ. Αποστολόπουλος απέστειλε άμεσα επιστολή προς το υπουργείο Υγείας στην οποία τόνισε την ανάγκη λειτουργίας του Τοπικού Ιατρείου Χολαργού ανεξάρτητα, ως κέντρο της περιοχής και όχι ως παράρτημα της Αγίας Παρασκευής που είναι τώρα, για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της πόλης στην παρούσα κατάσταση, αλλά και μελλοντικά. Επίσης, ζήτησε και την επάνδρωση του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και γεννήτρια που είναι απολύτως απαραίτητη για την συντήρηση των εμβολίων της Pfizer και της Moderna.

Ο Δήμος και ο ΔΟΚΜΕΠΑ στέκονται στο πλευρό όλων των κατοίκων και παρέχουν την δυνατότητα μεταφοράς στα εμβολιαστικά κέντρα μοναχικών δημοτών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην μετακίνηση και δεν διαθέτουν τρόπο μετάβασης, επισημαίνει η διοίκηση.

Η δημοτική αρχή καλεί όσους επιθυμούν να εξυπηρετηθούν να επικοινωνήσουν έγκαιρα, (τέσσερις ημέρες πριν τον εμβολιασμό), ώστε να προγραμματιστεί η μεταφορά τους.

Αρμόδια είναι η προϊσταμένη του ΚΑΠΗ κ. Λέττα Αγγελή τηλ. αριθμός επικοινωνίας: 210 6549407.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet