Ξεριζωμένο δένδρο από τις προαύλιες εγκαταστάσεις στο ΥΜΕ απομάκρυνε το τεχνικό προσωπικό του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ξεριζωμένο δένδρο από τις προαύλιες εγκαταστάσεις στο ΥΜΕ απομάκρυνε το τεχνικό προσωπικό του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Θερμές ευχαριστίες στον δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο, στον αντιδήμαρχο Χρήστο Πετράκη και στο τεχνικό προσωπικό του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, απευθύνει ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλης Γιαννακόπουλος, καθώς, όπως αναφέρει ο τελευταίος σε σχετική ανακοίνωση, «ανταποκρίθηκαν ακαριαία για την απομάκρυνση ενός ξεριζωμένου δένδρου από τις προαύλιες εγκαταστάσεις του ακινήτου όπου συστεγάζονται το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειας Αττικής».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Γιαννακόπουλο, το πανύψηλο δένδρο κατά την πτώση του προκάλεσε σοβαρή ζημιά στο τηλεφωνικό δίκτυο με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της τηλεφωνοδότησης και κατ’ επέκταση της ηλεκτρονικής πρόσβασης του ΚΤΕΟ -Χολαργού στο κεντρικό μηχανογραφικό σύστημα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

«Η έγκαιρη και αποτελεσματική αυτή συνδρομή του Δήμου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την αμφίδρομη συνεργατική σχέση του πρώτου και δεύτερου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία σφυρηλατήται στην πράξη από την αντιμετώπιση και επίλυση μικρών και καθημερινών ζητημάτων» καταλήγει ο κ. Γιαννακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet