ΟΧΙ της Ένωσης Γονέων Σχολείων στη δενδροφύτευση της πλατείας Παναγιώτου, στου Παπάγου
Κοινωνία

ΟΧΙ της Ένωσης Γονέων Σχολείων στη δενδροφύτευση της πλατείας Παναγιώτου, στου Παπάγου

Τη Δευτέρα 11/11/2019 το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων, πρόεδροι Συλλόγων Γονέων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και εκπρόσωποι γονέων παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης για να μετέχουν στη συζήτηση του 2ου θέματος «Ενημέρωση και συζήτηση του υπ’ αριθ. 26704/2019 εγγράφου της Ένωσης Γονέων, για θέματα που απασχολούν τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού».

Στην τοποθέτηση της Ένωσης Γονέων υπήρξε αναφορά για την άμεση ανάγκη ανέγερσης νέων σχολικών μονάδων. Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε αναφορά στα διαθέσιμα για ανέγερση σχολικών κτηρίων οικόπεδα, μεταξύ των οποίων και αυτό που βρίσκεται επί της Αργυροκάστρου και Παναγιώτου, στου Παπάγου. 

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης επί του συγκεκριμένου θέματος και λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των εκπροσώπων των γονέων, με την ευκαιρία συζήτησης του 12ου θέματος της ημερήσιας διάταξης «Εξέταση αιτημάτων κοπής δέντρων…», ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας για τη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, Δημήτρης Οικονόμου, ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα προχωρήσει σε δενδροφύτευση 120 δένδρων στην πλατεία Παναγιώτου.

«Τι άλλαξε μέσα σε αυτά τα λίγα λεπτά;» αναρωτιούνται οι εκπρόσωποι των γονέων, προσθέτοντας ότι για το θέμα αυτό η Ένωση Γονέων Παπάγου Χολαργού έστειλε επιστολή στον δήμαρχο ζητώντας του να διενεργήσει άμεσα ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να μην γίνει καμία δενδροφύτευση στον συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος δεν είναι χαρακτηρισμένος ως χώρος πρασίνου, αλλά ως χώρος ανέγερσης σχολικών κτηρίων «ο μοναδικός ίσως προσφερόμενος για μελλοντική ανέγερση σχολείου, που  στοιχειοθετημένα χρειάζεται τόσο η κοινότητα Παπάγου, όσο και ο δήμος στο σύνολό του», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet