Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, Αντώνιος Κουνάδης, πολιτικός μηχανικός και τακτικός καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επισκέφθηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 τον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ στον Χολαργό και ενημερώθηκε για τις δράσεις του Συνδέσμου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Κουνάδης ενημερώθηκε αναλυτικά από τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Κώστα Τίγκα, για το σημαντικό έργο που επιτελούν καθημερινά το σύνολο των εργαζομένων και των εθελοντών, με στόχο να προσφέρουν αγάπη, προστασία και συμπαράσταση στα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο προέδρος της Ακαδημίας Αθηνών, κ. Κουνάδης, μετά την επίσκεψη του στα εργαστήρια του Συνδέσμου και την προσωπική επικοινωνία του είχε με τα περιθαλπόμενα παιδιά, εξέφρασε, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου, τον θαυμασμό του για το ουσιαστικό έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος και διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα στις προσπάθειές του.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, Κώστας Τίγκας, δήλωσε: «Tα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, αλλά και εγώ προσωπικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον εκλεκτό επιστήμονα και πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών για την επίσκεψή του και την ευαισθησία του. Η σημερινή επίσκεψη ήταν άκρως τιμητική για τον Σύνδεσμο και μας έδωσε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε αναλυτικά σε ένα εξέχoν μέλος της ελληνικής κοινωνίας τις δράσεις του Συνδέσμου, αλλά και τα εξαιρετικά αποτελέσματα των προσπαθειών του συνόλου των εργαζομένων και εθελοντών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet