Παπάγος – Χολαργός: Δήμος και εργαζόμενοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Παπάγος – Χολαργός: Δήμος και εργαζόμενοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2020 έκοψαν στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου η δημοτική αρχή και οι εργαζόμενοι του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Την εκδήλωση ευλόγησε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, υγεία και οικογενειακή ευτυχία, ενώ έκανε ιδιαίτερα αναφορά στις δύο εργαζόμενες του Δήμου που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκαν μετά από 35 χρόνια συνεχούς υπηρεσίας, τις κ.κ. Χριστίνα Παυλοπούλου και Χριστίνα Βασσάλου.

«Προσωπικά νιώθω τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους, όπως πιστεύω και οι άλλοι δήμαρχοι της πόλης μας, αλλά και οι συνάδελφοί τους», σημείωσε ο δήμαρχος, ο οποίος εξήρε το έργο του συνόλου των εργαζομένων, καθώς και τη φιλοτιμία και την εργατικότητά τους. «Στους ικανούς υπαλλήλους και στους άξιους συνεργάτες οφείλεται και το γεγονός ότι ο Δήμος μας είναι ένας υποδειγματικός δήμος τόσο στον τομέα της εξυπηρέτησης των πολιτών, όσο και στην ορθή και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών μας», προσέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών, Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο επίτιμος δήμαρχος Χαράλαμπος Σκούρτης και ο τέως δήμαρχος Δημήτρης Νικολάου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κεχρής, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, Αθανάσιος Φαλούκας, μέλη της δημοτικής αρχής, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet