Προσφορά από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Προσφορά από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποιήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου, παρουσία του δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου και της αντιδημάρχου Μιμής Ρουφογάλη, η παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την προσφορά των αγαθών προς την κοινωνική δομή του Δήμου, πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, Δρ Αντώνιος Αυγερινός μαζί με τον γενικό γραμματέα Γεώργιο Σκούμα, οι οποίοι συνεχάρησαν τη δημοτική αρχή για τη λειτουργία της κοινωνικής δομής, υποσχόμενοι πως θα συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία τους με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και σε άλλα πεδία.

Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε: «Είμαστε ευγνώμονες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την συνεισφορά του. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν σε δράσεις του Δήμου μας, απόδειξη πως υπάρχει μια συνεργασία αμοιβαίας κατανόησης και προσανατολισμού. Άλλωστε αποτελεί βασική αρχή μας, να χτίζουμε ισχυρές συνεργασίες με οργανισμούς διεθνούς εμβέλειας σε κάθε επίπεδο της δημόσιας ζωής. Δίνοντας προτεραιότητα στις αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας, προσπαθούμε να ενισχύουμε διαρκώς τις κοινωνικές δομές του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Έχω δεσμευτεί προσωπικά πως κανένας δημότης μας δεν θα μένει αβοήθητος. Η στήριξη στον συνάνθρωπο μας είναι αδιαπραγμάτευτη συνθήκη».

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Ισότητας Μιμή Ρουφογάλη δήλωσε: «Η στήριξη των ευπαθών ομάδων πληθυσμού του Δήμου, αποτελεί μέγιστο καθήκον μας. Η συνεργασία μας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό αποδεικνύει πως δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτή την προσπάθεια. Όπως και κανείς δημότης μας, όπως έχει πει κατ’ επανάληψη και ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, δεν θα μείνει μόνος του. Ευχαριστώ από καρδιάς την ηγεσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την ευγενική τους προσφορά. Ευχαριστώ τους εργαζόμενους και εθελοντές στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet