Πώς γιόρτασε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πώς γιόρτασε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σηματοδοτήθηκε από την παρουσίαση του νομοσχεδίου για την ηλεκτροκίνηση, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ένα σχέδιο φιλόδοξο για τη μετάβαση σε μία νέα, πράσινη εποχή που δίνει σημαντικά κίνητρα για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης», όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού.

Ο δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, έδωσε το παρών υπογράφοντας μάλιστα ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) την Πράσινη Συμφωνία για την Προώθηση της Ηλεκτροκίνησης μεταξύ υπουργείων και φορέων.

Στον Δήμο του, όπως αναφέρεται, τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει με την τοποθέτηση φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (οδός Σύρου), με ελεύθερη χρήση για τους πολίτες.

Παράλληλα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, οι αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης των δύο Κοινοτήτων μοίρασαν οικολογικές τσάντες για ανακύκλωση, καθώς και τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου για την ενημέρωση του κοινού.

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Οικονόμου, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Θανάση Κούτρα και τον σύμβουλο Κοινότητας Νικήτα Κεφαλογιάννη, βρέθηκαν στου Παπάγου και σε κεντρικά σημεία, όπου συνομίλησαν με πολίτες και μοίρασαν τις τσάντες.

Στον Χολαργό, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Σιαμάνης, μαζί με τον σύμβουλο Κοινότητας Αλέξανδρο Φιλόσοφο, επισκέφθηκαν καταστήματα και μοίρασαν το υλικό, ενημερώνοντας τον κόσμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet