Σεμινάριο εκπαίδευσης εθελοντών από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού στις 12/2
Κοινωνία

Σεμινάριο εκπαίδευσης εθελοντών από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού στις 12/2

Σεμινάριο εκπαίδευσης εθελοντών, με θέμα «Η αποτελεσματική συνεργασία του εθελοντή με την Τοπική Αυτοδιοίκηση» διοργανώνει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με την Ακαδημία Εθελοντισμού HELPHELLAS. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρες 18:30-20:30, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, στο πλαίσιο ενίσχυσης του εθελοντισμού, δίνει την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να προσφέρουν έμπρακτα σε ζητήματα που αφορούν σε μια ευρεία κατηγορία θεματικών όπως είναι η κοινωνική φροντίδα, η παιδεία, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, η υγεία, το περιβάλλον, η καθαριότητα κ.ά. Για τον λόγο αυτό ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εκπαίδευση της εθελοντικής ομάδας του Δήμου, στην οποία στοχεύει το σεμινάριο.

Εισηγητές θα είναι ο Γιώργος Γαμπιεράκης, σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας και πρόεδρος της Ακαδημίας Εθελοντισμού HELPHELLAS, καθώς και η Αντιγόνη Ωραιοπούλου, υπεύθυνη εκπαίδευσης Εθελοντισμού και αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Εθελοντισμού HELPHELLAS. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναπτυχθούν τα εξής θέματα:

  • Το πνεύμα του εθελοντισμού και η σημασία που έχει στη σημερινή εποχή, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  • Η σημασία της ένταξης σε μια οργανωμένη ομάδα εθελοντών.

Οι εθελοντές θα συμμετάσχουν και σε βιωματικό workshop.

Για περισσότερες πληροφορίες: αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας των Φύλων, Δήμητρα-Μιμή Ρουφογάλη, [email protected], 213 2002831/893.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet