Σε επιφυλακή παραμένει η Πολιτική Προστασία Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Σε επιφυλακή παραμένει η Πολιτική Προστασία Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Στα λευκά έχει αρχίσει να ντύνεται η πόλη και το προσωπικό των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού είναι σε επιφυλακή, από χθες (14/2) το βράδυ για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κύματος κακοκαιρίας, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έχει ήδη γίνει ρίψη αλατιού σε πολλά σημεία του Δήμου και συνεχίζει να γίνεται, ενώ υπάρχει διαθέσιμο αλάτι συσκευασμένο σε σακούλες για όποιον επιθυμεί, στο δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου έως τις 18:00.

Η διοίκηση υπενθυμίζει ότι ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού διευκολύνει την πρόσβαση πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα (Τηλ. αριθμοί επικοινωνίας: 213 2002915 και 210 6549407).

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η δημοτική αρχή σημειώνει τα εξής:

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Δήμου και τους εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ, που από χθες το βράδυ είναι επί ποδός, κάτω από δύσκολες συνθήκες και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.  

Η επιφυλακή από το προσωπικό του Δήμου θα συνεχιστεί για όσο χρειαστεί, έως ότου εξασθενήσει το κύμα κακοκαιρίας.

Συνιστούμε στους πολίτες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, κυρίως κατά τις πρωινές ώρες της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου και μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet