Σε κυκλοφορία το δημοτικό περιοδικό Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Σε κυκλοφορία το δημοτικό περιοδικό Παπάγου-Χολαργού

Κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση του περιοδικού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, που σκοπό έχει να αποτελέσει έναν ακόμα τρόπο επικοινωνίας των πολιτών και του Δήμου και κυρίως όσων δεν έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα όσα συμβαίνουν στην πόλη από τα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής επικοινωνίας, αναφέρει η διοίκηση.

«Ένα περιοδικό ποικίλης ύλης, με θέματα που αφορούν την υγεία, την καθημερινότητα, το περιβάλλον, υπηρεσίες του Δήμου μας, τον πολιτισμό, την ιστορία, τον αθλητισμό, πρόσωπα και εικόνες της όμορφης πόλης μας. Ανοιχτό σε προτάσεις και συμβουλές, γιατί πιστεύουμε στην αξία της συμμετοχής των πολιτών μας και θέλουμε την άποψή τους. Στο Περιοδικό του Δήμου Παπάγου-Χολαργού δίνουμε βήμα σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις, φιλοξενώντας τους Επικεφαλής, με θέματα κυρίως της δικής τους επιλογής» επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Την έντυπη μορφή του περιοδικού μπορείτε να τη βρείτε σε κεντρικά σημεία του Δήμου (δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55, δημοτικό κατάστημα Παπάγου, Αναστάσεως 92, ΚΕΠ Παπάγου και Χολαργού, Δημοτικά Πολυϊατρεία, ΔΟΠΑΠ, ΔΟΚΜΕΠΑ κ.λπ.).

Εκτός από την έντυπη μορφή, το Περιοδικό, υπάρχει και σε ηλεκτρονική, στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Για προτάσεις/συμβουλές, επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στον τηλ. αριθμό: 213 2002917.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet