Με πλήρη ετοιμότητα θα επαναλειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με πλήρη ετοιμότητα θα επαναλειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για το άνοιγμα των δημοτικών παιδικών σταθμών Παπάγου-Χολαργού, τη Δευτέρα 17 Μαΐου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, όλα τα τμήματα προσχολικής αγωγής έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί σχολαστικά, όπως υποδεικνύουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ. Επίσης, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση των κανόνων υγιεινής, καθώς και έχουν υλοποιηθεί τα προβλεπόμενα για τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων.

Οι παιδαγωγοί έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα self tests, ενώ για τους  εργαζόμενους μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ, έχει μεριμνήσει ο Δήμος για τη διενέργεια των ελέγχων, προκειμένου να επιστρέψουν όλοι με ασφάλεια στην εργασία τους, επισημαίνει η διοίκηση.

Ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΚΜΕΠΑ), Χρύσα Παρίση και την προϊσταμένη διοίκησης, Αδαμαντία Μούσιου, επισκέφθηκε τους παιδικούς σταθμούς, εν όψει της επαναλειτουργίας τους και δήλωσε:

«Οι παιδικοί σταθμοί της πόλης μας θα επαναλειτουργήσουν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την προφύλαξη της υγείας των παιδιών, των οικογενειών τους και των εργαζομένων. Οι προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν με όλες τις απαραίτητες εργασίες, ενώ το προσωπικό του Δήμου μας είναι έτοιμο και ανυπομονεί να υποδεχτεί πάλι τα παιδιά μας, στη μεγάλη αγκαλιά των παιδικών σταθμών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet