Συνάντηση με τον νέο διοικητή Α.Τ. Παπάγου-Χολαργού είχε ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνάντηση με τον νέο διοικητή Α.Τ. Παπάγου-Χολαργού είχε ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού και συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο, πραγματοποίησε ο νέος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Παπάγου-Χολαργού, κ. Νικόλαος Καλαμίδας, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση της περιοχής και τη διατήρηση του αισθήματος ασφαλείας των δημοτών, σε ότι αφορά την πάταξη της παραβατικότητας και τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης.

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο νέος διοικητής ανέφερε πως θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων.

Από την πλευρά του, ο κ. Αποστολόπουλος χαρακτήρισε τα θέματα τάξης και ασφάλειας ύψιστης προτεραιότητας για κάθε περιοχή, ενώ συμφωνήθηκε η συνεχής επικοινωνία για την επίλυση των διάφορων προβλημάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της περιοχής.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ευχαριστεί για την συνεργασία την τέως διοικήτρια του αστυνομικού τμήματος, κ. Δήμητρα Αθανασοπούλου, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα στη δ/νση Αστυνομίας Β/Α Αττικής, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet