Τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός στον Ι.Ν. της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού
Κοινωνία

Τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός στον Ι.Ν. της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

Με την τέλεση του πανηγυρικού εσπερινού, χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου μητροπολίτου Κρήνης Κυρίλλου και την περιφορά της εικόνας και του επιταφίου της Παναγίας στους δρόμους της πόλης, ξεκίνησαν τη Δευτέρα 22 Αυγούστου οι λατρευτικές εορταστικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.

Στον πανηγυρικό εσπερινό παραβρέθηκε πλήθος πιστών, καθώς επίσης και ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, οι αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη, Γιάννης Κεχρής και Βασίλης Γιαννακόπουλος, η π. υπουργός Μιλένα Αποστολάκη, οι αντιδήμαρχοι Ειρήνη Βεντουζά, Θανάσης Αυγουρόπουλος, Βασίλης Σιαμάνης και Θανάσης Κούτρας, η πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κατερίνα Γκούμα, η αναπληρώτρια πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού Βάνα Κατσούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Τούτουζας και Γιώργος Ανυφαντής και η δημοτική σύμβουλος Χαλανδρίου Κρίστη Αγαπητού.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την κυριώνυμο ημέρα Τρίτη 23 Αυγούστου με την τέλεση της πανηγυρικής θείας λειτουργίας.

«Η χάρη της Παναγίας να φωτίζει το δρόμο όλων μας. Χρόνια πολλά», δηλώνει ο δήμαρχος της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet